Καθρέφτες

Καθρέφτες

Καθρέφτες

Καθρέφτες - έχουν την ιδιότητα να μεγαλώνουν το χώροΥλικό που κατοπτρίζει ότι ‘βλέπει’, μας προσφέρει την εικόνα του εαυτού μας και όχι μόνο. Εφαρμόζονται σε οικίες (στο μπάνιο, στη ντουλάπα, στον τοίχο κ.λ.π.) και σε επαγγελματικούς χώρους με σκοπό την εξυπηρέτησή μας ή την διακόσμηση.

Έχουν την ιδιότητα να μεγαλώνουν το χώρο, να εμφανίζουν ή να κρύβουν σημεία που θέλουμε. Τοποθετούνται κολλητοί, κρεμαστοί και με την δυνατότητα του κρυφού φωτισμού. Στους καθρέφτες οι επιλογές των αποχρώσεων είναι πιο περιορισμένες. Για προσωπική χρήση η καλύτερη επιλογή είναι ο λευκός καθρέφτης για πιο ευδιάκριτα αποτελέσματα. Αντίθετα για διακόσμηση κυρίως επιλέγονται καθρέφτες σε απόχρωση μπρονζέ, φυμέ ή αντικέ.

Οι καθρέφτες – ειδικά αν επιλέξετε έναν μεγάλο καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο – μπορούν να γίνουν το επίκεντρο της διακόσμησης του δωματίου σας. Επίσης, αν τοποθετηθούν σωστά μπορεί να μεγαλώσει έναν μικρό χώρο αλλά και να βοηθήσει στο να τσεκάρετε τις λεπτομέρειες στο ντύσιμό σας πριν φύγετε για τη δουλειά ή την έξοδό σας.

Επιπλέον, ακουμπισμένοι στον τοίχο, χαρίζουν στιλ και γοητεία σε έναν χώρο. Μπορείτε να τους τοποθετήσετε είτε στο δωμάτιό σας, είτε στο σαλόνι ή στον διάδρομο. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε να βάλετε και μία ωραία κορνίζα

Οι καθρέφτες χρησιμοποιούνταν από  τους ανθρώπους από την αρχαιότητα, και εμείς στην Glass and Metal συνεχίζουμε την παράδοση προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον δικό σας καθρέφτη σε όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια προσφορά!

 


Glass and Metal