Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας

Σήμερα όπου οι ανάγκες για τη μέγιστη ασφάλεια των προσωπικών μας χώρων έχουν αυξηθεί, οι πόρτες ασφαλείας παίρνουν την πρώτη θέση. Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό παραβιάσεων γίνεται από τις κύριες εισόδους, τότε ‘επιβάλλεται’ για την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και των σπιτιών ή των καταστημάτων μας, η τοποθέτηση πορτών ασφαλείας. Οι πόρτες ασφαλείας είναι η μόνη παρέμβαση που μπορούμε να κάνουμε ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία.

Οι πόρτες ασφαλείας επιλέγονται με βασικά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Την θωράκιση (μονή ή διπλή)
  • Τον τύπο της κλειδαριάς και του αφαλού
  • Τα σημεία κλειδώματος
  • Τις επενδύσεις του σκελετού της πόρτας (αλουμινίου, pvc με εξαιρετικές αντοχές)

Το σχέδιο στις επενδύσεις της πόρτας μπορούμε να το επιλέξουμε μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα με πολλές δυνατότητες, όπως ίσιο ή με ανάγλυφο σχέδιο, με προσθήκες inox στοιχείων και πολλά άλλα. Άλλη μία δυνατότητα που έχουμε είναι η βαφή της πόρτας στην απόχρωση που επιθυμεί ο καταναλωτής. Κάθε πόρτα είναι μοναδική, διότι κατασκευάζεται στις διαστάσεις που ενδείκνυνται για την σωστή εφαρμογή αυτής και με τα χαρακτηριστικά που θα έχουν συμφωνηθεί με τον ενδιαφερόμενο. Επίσης οι πόρτες ασφαλείας μπορούν να συνδιαστούν με σταθερά πλαινά ή φεγγίτες με κρύσταλλα ασφαλείας, όταν το απαιτούν οι μεγάλες διαστάσεις του ανοίγματος. Για την κατασκευή μίας πόρτας ασφαλείας απαιτούνται μόλις λίγες ημέρες, ενώ η αποξήλωση της παλιάς πόρτας και η τοποθέτηση νέας γίνεται αυθημερόν.

Το κόστος για μία πόρτα ασφαλείας είναι χαμηλό, συγκριτικά πάντα με τα πλεονεκτήματά της. Αν αναλογιστούμε ότι η αγορά της θα γίνει μία φορά, προσφέροντάς μας τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην προστασία μας όσο και από αισθητικής άποψης, αξίζει να υλοποιήσουμε αυτή μας την ανάγκη!

Μπορούμε να συνδιάσουμε ένα εξαιρετικά ασφαλές προιόν στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε τις προσωπικές σας λύσεις στο πρόβλημα της ασφάλειάς σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια προσφορά!